Mi brinemo o vama

Radno vrijeme u Solarijuma Ema

Naš cilj je da vam budemo dostupni i na raspolaganju koliko god je to moguće!
S toga smo odlučili da radimo 365 dana u godini!
Svaki dan od 10:00 do 22:00 sata, svim danima i praznicima stojimo vam na raspolaganju!

Birajte najbolje za sebe .. Birajte našu uslugu!

Prije više od 20 godina smo pokrenuli solarijum priču! Zajedno smo se educirali, sticali tehničko iskustvo i znanje o zdravstvenim koristima. Konstantno težimo transparentnom poslovanju s ciljem da vas upoznamo sa našim načinom poslovanja, da pridobijemo i zadržimo vaše povjerenje. Mislimo na naše korisnike, težimo kvalitetnoj usluzi i garantujemo kvalitet. Njegujemo dosadašnje vrijednosti i biće nam drago da se uvjerite u kvalitet naše usluge!

Naš cilj je zadovoljan korisnik.

Vremenom smo zadobili vaše povjerenje, što nam pričinjava veliko zadovoljstvo i daje još veću dozu odgovornosti prema korisniku.

MI BRINEMO O VAMA

Mi smo se pobrinuli da naši klijenti dobiju najbolju moguću uslugu, s obzirom da koristimo najbolje solarijum mašine Luxura Brenda koji su certificirane po svim evropskim standardima, i prilagođeni rigoroznim EU zakonima.

Solarijum mašine koje mi vama nudimo na raspolaganje se uvijek nove kupuju direktno iz fabrike, i montiraju se u našem studiu. Radi se o mašinama najboljih tehnoloških dostignuća koje se kombinuju sa lampama njboljih karakteristika i koji zagarantovano daju najbolji mogući efekat u što kraćem vremenskom periodu. Ovo je vrlo bitna činjenica jer se mašinama i lampama zna porijeklo, starost i istrošenost.

Vrlo je bitno naglasiti da ovaj nivo usluge, ove mašine sa ovim lampama skraćuju vrijeme boravka u solarijum mašini dajući savršen efekat. Štede vaše vrijeme i skraćuju vaše izlaganje UV zrakama, zadržavajući efekat najboljeg rezultata koji možete dobiti. Tako da 10 minuta provedenih u ovoj mašini daje bolji efekat nego 30 minuta u nekoj prosječnoj mašini.

Molim vas ne dajte se zavarati ponudama koje vam umjesto kvalitete nude duži boravak u mašini. Prioritet stavljajte na skraćivanje vremena boravka u mašini sa dobijanjem boljeg efekta na koži. Tu uslugu vam mogu ponuditi samo mašine nove generacije. Tu uslugu dobijate kod nas u studiju.

Nastavite da se educirajte se sa nama. Savjetujemo da posjećujete našu web stranicu, pratite nas na FaceBook-u, jer imamo odlične blogove, koje pišu uvaženi doktori dermatolozi i koji se tiču koristi solarijuma na ljudski organizam.

RADNO VRIJEME

svakim danom od 10:00 – 22:00 h i praznicima!

KONTAKT

Hotel Holiday, Zmaja od Bosne 4, Sarajevo
TELEFON: +387 33 221 233
VIBER: +387 60 31 43 431
www.solarijumema.ba
mail: info@solarijumema.ba
mail: solarijum.ema@gmail.com

MI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Web: www.solarijumema.ba
Facebook: solarijum ema
Instagram: solarijum ema
YouTube: solarijum ema

Molimo vas za sve sugestije, pohvale i kritike da nam se obratite putem naših kontakata.

BUDITE INFORMISANI

Ostavite nam Vaše podatke i mi ćemo Vas redovno izvještavati o novostima iz našeg solarijuma.