Pogodnosti

Nagrađujemo vjernost

Dopustite...
DA VAS UPOZNAMO...
I obradujemo

Popunite vaš profil i očekujte prijatno iznenađenje.

I dalje... NAGRAĐUJEMO VJERNOST...

Ispunite profil, izvlačimo dobitnike GRATIS TRETMANA.

Posjeduj karticu...
I BUDI DIO KLUBA...
To je tvoje tijelo

VIP 50 KM – 40 minuta.
VIP 100 KM – 85 minuta.

Dragi naši korisnici,

kao što znate, unaprijedili smo naš sistem poslovanja i omogućili vam da vi vodite evidenciju vaših dolazaka. Kako bi vam mogli staviti na raspolaganje tu uslugu, zamolićemo vas da sa dolaskom u naš studio DOPUNITE VAŠ PROFIL .. Evidentirate u vaš profil svoju mail adresu, kako bi vam omogućili potpuni uvid u vaše pogodnosti.

Imamo odlična iznenađenja za Vas .. Trudit ćemo se da Vas obavještavamo o novim uslugama, povoljnostima, kao i savjetima za brigu o sebi ..

Tvoje sunce misli na tebe .. “Solarijum Ema”

Dragi naš korisniče,

svakog mjeseca nagrađujemo vjernost, tri korisnika koja su ostvarila najveći broj sunčanja u tom mjesecu biće nagrađena sa tretmanom od prosjeka njegovih korištenih minuta GRATIS! Vi koristite vaše minute, a mi vas nagrađujemo zbog toga.
Vi opušteno koristite uslugu .. Na kraju mjeseca nagrađujemo najvjernije …
Ovo je još jedna mogućnost koju nam sistem pruža, da imamo uvid u korisnika koji je taj mjesec ostvario najviše minuta sunčanja. Mi imamo želju da vas nagradimo zbog toga i javljamo vam se porukom iznenađenja.

“Kada bi vjernost imalo lice,
Bilo bi ljepše od sunca sjaja,
Tvoje bi bilo jer meni vrijediš
Poklanjam minute .. Da mi ne izblijediš.”
Tvoje sunce .. Poklanja tretman GRATIS!
Prosjek vaših korištenih minuta!

Dragi naši korisnici,

Tvoje sunce misli na tebe .. Kao što smo vas informisali, unaprijedili smo naš sistem poslovanja .. Učinili smo da .. Vi KONTROLIŠETE svoje vrijeme sesije. Od sad u ponudi imamo i VIP KARTICE 😊

Uplatite 50 KM, dobijete 40 minuta!
Uplatite 100 KM, dobijete 85 minuta!

Još jedanput vas podsjećamo da prilikom sljedećeg dolaska DOPUNITE vaš profil kod nas u sistemu. Obavezno nam date svoju mail adresu! Želimo vam omogućiti potpuni uvid u vaš profil, na osnovu kojeg kontrolirate trošenje vaših evidentiranih minuta. Zbog vaše i naše kontrole, potrebna nam je vaša mail adresa, na koju vas obavještavamo o svakom vašem dolasku kod nas. Sistem vam po svakom dolasku automatski pošalje na mail evidenciju vašeg dolaska, vrijeme i minute iskorištenog tretmana. To je vaša evidencija dolazaka, NA TAJ NAČIN vi kontrolirate svoj profil kod nas!

Jer mi mislimo na naše korisnike .. Vaš Solarijum Ema.