Seecret Colagen aparat

SEECRET®

Poboljšava svaku kožu … Otkrijte Seecret® i doživite osjećaj zdravog, atraktivnog izgleda. Seecret® je prirodni koncept obnavljanja kože koji koristi svjetlosnu terapiju za revitalizaciju i kontinuiranu regeneraciju kože iznutra prema van. Seecret® stimulira proizvodnju kolagena, revitalizira i ima pozitivan učinak/uticaj na izgled kože.

ŠTA JE SEECRET®?

Samo ti znaš tajnu …

Poboljšanje kože svjetlosnom terapijom novog Kolagenog svjetla. Tajna leži u efektu pomlađivanja kože posebno prilagođenog spektra svjetlosti, koji prodire duboko u kožu i potiče proizvodnju kolagena i elastina, što dovodi do vidljivog poboljšanja kože. Seecret® omogućava vašoj koži da se kontinuirano podmlađuje na prirodan način. Regeneracijski mehanizmi u koži dobivaju poticaj, potičući proizvodnju kolagena i elastina. Proteini se nadopunjuju i struktura vlakana kože se obnavlja. Svaki tretman Seecret® omogućuje koži da se oporavi i kontinuirano regenerira.

POTREBNO JE ZNATI

Osnove Anti-Aging-a svjetlosnim tretmanom …

KOŽA – struktura kože ..
Naša koža sastoji se od nekoliko slojeva. Zaštitni vanjski sloj naziva se epiderma. Ispod ovoga nalazi se dublji sloj koji se naziva dermis. Ovaj sloj koži daje snagu; sastoji se od guste strukture vezivnog tkiva koje sadrži vlakna kolagena i elastina koja kožu održavaju čvrstom i podatnom. Kako starimo, proizvodnja novih stanica se smanjuje, smanjujući broj vlakana kolagena i elastina. Kao posljedica toga, koža postupno gubi elastičnost, što rezultira linijama i borama. 

SVJETLOST – Struktura svjetlosti ..

Približno 45% sunčeve svjetlosti je vidljivo svjetlo koje možemo vidjeti očima. Osim vidljive svjetlosti, sunčeva svjetlost uključuje i komponente koje teško možemo uočiti: ultraljubičasto (UV) i infracrveno (IC) svjetlo. Različita naučna istraživanja dokazala su da vidljiva svjetlost proizvodi brojne reakcije u koži. Infracrveno svjetlo, na primjer, poznato je da prodire duboko u kožu gdje, između ostalog, poboljšava cirkulaciju krvi. Kolagena svjetlost spada u spektar boja svjetlosti, toplih boja koje se vizualiziraju kao žuta, narandžasta ili crvena. Spektar boja je širina pojasa svjetlosti vidljiva golim okom. Prostire se u rasponu valnih duljina od približno 380 do 760 nm. Kolageno svjetlo zauzima niz frekvencija tik ispod frekvencije infracrvenog svjetla i kreće se od oko 600 do 760 nm.

Seecret® koristi vidljivo svjetlo u rasponu valnih duljina od 600 do 760 nanometara. Ovo svjetlo prodire u kožu do dubine od 10 milimetara, omogućavajući joj postizanje sljedećih efekata.
UTICAJ SVJETLOSTI NA KOŽU – Učinak vidljivog svjetla na proizvodnju kolagena ..
Naučnici su primijetili da izlaganje kože Kolagenoj svjetlosti, žute, narandžaste ili crvene boje dovodi do veće proizvodnje kolagena. Ovo funkcionira na sljedeći način: osim kolagena i elastina, koža sadrži i fibroblaste. To su posebne ćelije koje sintetiziraju kolagen. Svjetlost prodire u kožu do dubine od 10 mm, uzrokujući rast i dijeljenje fibroblasta. Na ovaj način potiče se proizvodnja kolagena i elastina, poboljšavajući elastičnost kože.

SEECRET®

Čisto opuštanje … Otkrijte Seecret® .. Otkrijte tajnu lijepe, blistave kože!

Seecret® je mnogo više od koncepta poboljšanja kože. To je namjeran izbor načina života koji savršeno odgovara ambiciji za postizanjem dobrobiti i blagostanja cjelokupnog organizma. Ovaj blagi, prirodni anti-age koncept poboljšanja kože Seecret® pruža vam potpuni osjećaj blagostanja, rezultirajući zdravom kožom koja postaje i ostaje blistava. Najbolji elementi i jedinstveni detalji razlikuju ovaj proizvod od konvencionalnih sistema, pružajući savršen Seecret® rezultat: individualni tretman za svaki tip kože, u kombinaciji s čistim opuštanjem.

EFEKTI KORIŠTENJA SEECRET® TRETMANA

Prirodno mlađa koža – iznutra prema van .. Seecret®

Proces regeneracije kože jedna je od funkcija tijela. Seecret® koristi efekte čiste svjetlosti kolagena, koji ima revitalizirajući i stimulirajući učinak na kožu. Ovo posebno svjetlo pruža dodatnu stimulaciju regeneracijskim mehanizmima u koži, rezultirajući postupnim, nježnim i sigurnim podmlađivanjem kože. Stimulira se proizvodnja kolagena i elastina, nadopunjuju se proteinski slojevi i obnavlja struktura vlakana kože. Poboljšana podrška i elastičnost koju pruža vraća koži čvrstoću. Djeluje na cijelo tijelo, tretmani su bezbolni i nema negativnih efekata.

Seecret® efekti:

 • aktivira metabolizam kože
 • stimulira proizvodnju elastina i kolagena u koži
 • fine linije i bore blijede
 • tekstura kože se poboljšava: koža postaje manje masna i mekša
 • koža dobiva ujednačeniji izgled: staračke pjege, ožiljci i kapilari blijede, a ten postaje bolji
 • smanjuje blage do umjerene akne*
 • potiče se obnavljanje ćelija, pa oštećena koža brže zarasta
 • pored proizvodnje kolagena, potiče proizvodnju i vitamina D
 • naglasak svjetlosti usmjeren je na osjetljiva područja, kao što su lice, vrat, dekolte i ruke.
 • koža se mijenja i daje osjećaj fizičkog blagostanja
 • krajnji rezultat je svježa koža i ten
 • nakon kolagen tretmana potiče se bolja pigmentacija kože i brže tamnjenje u solarijumu

* NAPOMENA – Akne su kožni poremećaj u kojem se lojne žlijezde redovno blokiraju i inficiraju. To dovodi do prištića, mitesera i crvenih mrlja, u kombinaciji sa suhom ili masnom kožom, koja je preosjetljiva i lako nadražena. Čista vidljiva svjetlost na valnoj duljini od 630 nanometara ima protuupalni učinak koji smanjuje oticanje i bori se protiv infekcija. Potiče mikrocirkulaciju, cirkulaciju krvi i proizvodnju novih ćelija u koži, što ubrzava proces ozdravljenja i smanjuje mogućnost nastanka ožiljaka. Blagotvorni učinak čiste vidljive svjetlosti jasno je dokazan u kliničkim studijama.

SEECRET® SESIJA

Kako i koliko se koristi Seecret®?

Kao i kod svih sigurnih i bezbolnih metoda stimulacije kože, jedna sesija Seecret® neće odmah poboljšati kožu. Starenje kože je proces koji se odvija dugi niz godina, pa ne treba čuditi što se ne može poništiti samo jednom sesijom koja traje nekoliko minuta. Da biste postigli željene učinke i vidjeli vidljive rezultate, potreban je niz sesija podmlađivanja. Preporučujemo da se upuštate u 2-3 sesije podmlađivanja sedmično, u periodu od 10 do 12 nedelja. Tok tretmana treba biti kontinuiran. Imajte na umu da je prije početka sljedeće sesije potrebno 48-satno odmaranje.

Rezultati će biti mjerljivi nakon otprilike mjesec dana, a vidljive rezultate vidjet ćete nakon otprilike tri mjeseca. To se, međutim, razlikuje od osobe do osobe i uveliko ovisi o koži. Nakon tri mjeseca može se pretpostaviti da je stanje vaše kože doseglo razinu na kojoj se može smanjiti učestalost seansi. Zatim možete prijeći na „sesije održavanja“, jednom u dvije sedmice.

SEECRET® PREPORUKA – Hapro Seecret® C300:

 • vrijeme sesije u trajanju od 20 minuta
 • broj sesija: 2-3 sedmično
 • odmor od 48 sati između sesija
 • broj sedmica: 10-12 sedmica
 • sesija održavanja jednom u dvije sedmice, nakon završetka terapije

SEECRET® PORUKA

Zapamtite .. Samo uporni pobjeđuju ..

U zaključku preporuke sumiramo, preporučuje se okvirno 12 tretmana mjesečno,
3 mjeseca u kontinuitetu korištenje Seecret®, što u konačnici izvodi 36 tretmana za vidljive rezultate. Nakon intenzivnog tretmana od 3 mjeseca, prelazite u fazu održavanja. Koliko je poznato, iz naučne perspektive, nema potrebe za ograničavanjem broja tretmana sa svjetlom od kolagena. Međutim, na temelju pažljivog proučavanja i praktičnih testova, ustanovili smo ove preporuke za upotrebu kako bismo vam pomogli u postizanju najoptimalnijih rezultata.

SEECRET® Slogani ..

1. Godine više nisu tajna ..
2. Osjećajte se ugodno u svojoj koži …
3. Mladost ne poznaje godine …
4. Ja imam tajnu …
5. Izgledaj kako se osjećaš …
6. Dopusti mi da ti otkrijem tajnu …
7. Gospodin nikad ne odaje tajnu …

Preporučuje se 40 tretmana u trajanju po 20 minuta.
Iznos tretmana: 20 minuta = 20KM

Seecret® je novi proizvod u usponu na području svjetlosne terapije. Potpuno nova dimenzija stimulisanja prirodnih procesa u koži. Naučna i medicinska praksa su pokazale da crveno svjetlo talasne dužine od 633 nm stimuliše kožu na proizvodnju prirodnog kolagena, elastina i tako podmlađuje kožu.

PONUDA USLUGE …

 • 1 tretman – 1 žeton – 20 minuta
 • 1 tretman – 1 žeton – 20 minuta = 20 KM
 • preporučuje se 40 tretmana u trajanju od 20 minuta ( što intenzivnije u toku 3 mjeseca!)
 • 800 minuta, ukupna suma za tri mjeseca sesije 800 KM Kolarijum tretmana
 • 50% popusta na kupovinu „paket tretmana“
 • “Paket ponuda” – 3 mjeseca od 40 tretmana – 800 minuta – 400 KM
 • “Paket ponuda” – 2 mjeseca od 20 tretmana – 400 minuta – 200 KM
 • “Paket ponuda” – 1 mjesec od 10 tretmena – 200 minuta – 100 KM